dimarts, 22 de maig del 2012

Improvitzant a l'Improshow

Aquest divendres passat, al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, vaig tenir l'ocasió de gaudir d'un espectacle teatral que em fa fer desencaixar la mandíbula i em va provocar alegres llàgrimes.

Es tracta de l'Improshow a càrrec de la companyia Planeta Impro. Va ser un show diferent, interactiu i molt molt divertit. Seguint la dinàmica de joc en tot moment, per una banda vam poder gaudir de les improvitzacions de quatre actors excel·lents que van mantenir el ritme en tot moment a pesar de la dificultat que a vegades els plantejava la combinació del joc que duien a terme i les paperetes dels espectadors; per altra banda, com a públic vam ser part de l'espectacle, ja que es tracta d'una actuació que en tot moment estableix connexió entre el públic i els intèrprets.

Per tant, recomano a tothom que quan tingui una oportunitat vagi a veure aquest espectacle que té lloc de dijous a divendres al TeatreNeu de Barcelona. Es garantitza l'originalitat i l'exclusivitat en totes i cada una de les sessions, ja que sempre s'esta improvitzant.


IMPROSHOW

Planeta Impro 

www.planetaimpro.com


18 de maig de 2012 a les 22:00 h.
Improvisació teatral
En castellà Preu únic 8€
Durada: 90’
Creació i producció: Planeta Impro Direcció: José L. Adserías Improvitzadors: José L. Adserías, Sam G. Cid, Angel Galán i Miquel Simó Il·luminació i sonorització: Sandra de la Prada i Sonia Pardo Escenografia i vestuari: Planeta Impro

Presentació


Un espectacle d’humor, diferent i únic a cada funció. Les i els intèrprets surten a escena sense guió i necessiten dels suggeriments del públic per anar teixint les històries damunt de l’escenari.
L’estructura i la dinàmica de l’espectacle desafia als improvisadors i a les improvisadores, que demostren les seves dots interpretatives, creativitat i fantasia, mantenint una connexió constant amb el públic, en un espectacle d’humor que fusiona text, gest, cant... i una enginyosa habilitat per entrellaçar els fils de l’escena de manera espontània.
DINS DEL CICLE B DE VILANOVA
El teatre, la música i la dansa de petit format arriba a la nostra ciutat els divendres. Una opció d’endinsar- se a noves propostes, arriscades, innovadores i que permeten encabir idees i produccions dels habitants de la pròpia ciutat i de fora. Un lloc de trobada, a un preu assequible. Esperem que us semblin B!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada